Cases

CASES OG ANMELDSELSER FRA KUNDER


Her kan ses et lille udsnit af tilbagemeldinger fra nogle af de heste jeg har trænet i trailerlæsning.

Se flere anmeldelser her på min facebook side 

Lilian fra Dybbøl, trailerlæsning af islænder, august 2021


"Altså vil da bare lige sige TUSIND tak for hjælpen. Odin gik så pænt op i traileren i dag første han stoppede han lige op før rampen 2 små træk så gik han med.


Vi øvede lidt lige som sidst bakke et skidt af gangen gå lidt ind igen og bakke lige så stille ud. 2 og 3 gang gik han næsten bare med op med næsten løs snor. Er virkelig imponeret :-)
tak"

Lisa fra Ålborg, trailerlæsning af meget stædig islænder december 2021


"Armen det er helt fantastisk Igår kørte vi ud og han gik direkte op. Da vi havde kørt og skulle have ham ud, bakkede han for hurtigt og stresset ud.


Hjemad skulle han lige se, om han kunne slippe. Der var han noget mere strid og vi måtte skrue bissen på. Men efter 30 sekunder gav han op og fulgte med - uden at bakke. Så jeg synes bestemt, at det går fremad"

Læssetræning af Amalies islænder ved Egå, November 2021


Vi optog denne film til træning i dag, for at vise Amalies far:

1) Hvor sød hesten er blevet til trailer (og hvis han en dag driller, har Amalie helt styr på hvad hun skal gøre - det øvede vi nemlig 😊👍

2) Hvordan han skal gøre, når han lukker bagved. Eller rettere: hvor "dårlig" og klodset han faktisk kan være til at lukke, og det er stadig helt ok.

Efter ca en times trailertræning, hvor han i starten slet ikke ville i traileren, eller stå stille indeni, fik Amalie faktisk fuldstændig styr på hestebassen, og ro på ham, så han blev helt cool med at stå og hygge i traileren, selvom man larmer og skramler bagved.


Trailertræning af unghest som gik helt i stå på rampen. Juni 2021, Sabina fra Ølgod


"Vi har i dag læsset Heino og kørt en tur med ham. Han var bare super cool. 1000 tak for hjælpen, det var uvurderligt
Af hjertet tak


Trailertræning af ung dressurhest som var bange for bagbommen i Herning, Juni 2021 


Det var skønt at se Rikkes udvikling med hendes store, flotte dressurhest "Orm".
I starten var han meget utryg ved bagbommen og Rikke selv var også lidt bange for ham, når han blev voldsom og fløj ud. Så 1. besøg var at få styr på Orm i traileren så Rikke kunne tumle ham og træne videre. 

"Så har orm og jeg trænet i dag. Jeg er dybt taknemmelig og målløs over dit fantastiske arbejde. Det har aldrig gået så godt før for mig. Han brød ud første gang, han kom op, men jeg gjorde som du sagde, og efterfølgende var der bare ingenting. Jeg glæder mig meget til at du kommer igen, så jeg kan lære, hvordan vi skal takle for/bagbommene. Tak"


2. besøg øvede vi at lukke bagbommen og kørte en tur og læssede af. Det gik så fint, og er godt at øve helt lavpraktisk, hvad man skal gøre, så man føler sig sikker. 


"Vil blot fortælle at det bare går fantastisk med trailerlæsning. Sidste søndag og i dag har vi været ude at køre, træne på anden bane og kørt hjem igen. Alt sammen er gået fuldstændig fantastisk takket være dig :-)"


Og målet de trænede henimod lykkedes nogle uger senere:


"Mange, mange tak, endnu engang! Vi kom til Blue Hors
og havde en helt igennem fantastisk tur"

December 2020, Vicki fra Bramming:


"Hejsa, ville da bare lige informere om at det går SÅ godt med bassen, er så glad for jeg fik dig ud, tager kun et par minutter og han går op hver gang, og vi er afsted 4-5 gange om ugen uden problemer. SÅ dejligt :-)

Februar 2021, Helle fra Esbjerg:


"Fredag trænede vi og kunne lukke bag ham med hjælp fra et par godbidder, da vi lukkede.

Lørdag læssede vi på 30 sekunder og vi var helt høje da vi kørte :-)

Tusinde tak :-)" 


Februar 2021: Rikkes turbo-springhest blev sød og rolig til trailer 


Top lækker og dygtig springhoppe som også er førerhoppe og bestemt ikke glad for at gå fra de andre heste...

Da jeg kom, hoppede og dansede hun rundt med Rikke og var meget voldsom, og jeg tænkte faktisk "Åh nej, hvordan får vi nogensinde ro nok på hende der, til at hun kan gå ind i en trailer..."

Men det lykkedes alligvel, og faktisk så fint, at vi kunne skramle og lukke bagved hende. 

Hemmeligheden med hendes type (som ikke er bange men bare kommer med en masse power og energi) er at få ro på dem... Og da vi fik hende ned i gear, var hun super fornuftig og samarbejdsvillig.


"Hej Iben. Det går simpelthen SÅ godt! Selvom hun ikke har været oppe i traileren i al den tid der har ligget sne, så gik hun bare direkte op og stod pænt, da vi trænede i weekenden :-)


Den kommende weekend vil min mand hjælpe mig, så vi kan få kørt en kort tur med hende, og se hvad hun siger til det.

Sikke en stor forskel det har gjort at få din hjælp :-)"

Marts 2020, Emmelie fra Århus:


"Hej Iben!

Vi har fået trænet lidt læsning og det gik så fint. Hun gik lige op uden at tøve, og stod helt pænt og roligt uden nogen former for problemer. Vi gjorde det en del gange, og det var bare perfekt hver gang.


Det har været rigtig godt at blive mindet om min egen adfærd og påvirkning på hende, og det er noget, jeg helt klart har kunne tage med i vores træning fra jorden i øvrigt.


Så jeg er meget tilfreds og taknemlig!

Det har virkelig været dejligt!!September 2020, Ulla fra Grindsted:


"...jeg har nu flere gange læsset, fået hende helt ind, og har også kunnet bakke hende ud et skridt af gangen. Det er så vildt :-) :-)

I mandags læssede vi tre gange, hvor vi lukkede bagbommen og bakkede hende imod, så hun var klar over der var lukket, stod lidt stille og nussede, og lukkede hende så ud igen. Det gjorde vi som sagt tre gange, og hun tog det helt roligt. Yes!!!! Så fedt. :-)

I dag har vi så også lukket og kørt en lille tur med hende, og det gik fint, hun kom lidt hurtigt ud, men vi prøver igen i morgen, og der blir det sikkert bedre. Så vil bare sige TUSIND TAK :-) :-)

hvor har det bare været en vild oplevelse, og hvor er jeg glad for din hjælp.

Januar 2021: Johanne lærte at læsse sin pony selv


Johannes pony var en rigtig sød hoppe, men meget stærk, og da jeg kom, var det mere ponyen der trak afsted med Johanne end omvendt... Vi trænede hvordan Johanne kunne få hende til at respektere hende - både med at vente og gå med frem. Og efter en times tid havde Johanne helt styr på hende og hun var helt rolig og ventede mens vi lukkede og åbnede traileren :-)


"Det var SÅ skønt trænede også med hende i går! Og hun gik lige op! :-)

Det er vi alle herfra meget taknemmelig over, og vi siger mange tak! Så dejligt at du kunne hjælpe :-)"

December 2020, Mette fra Nyborg:


"Hej Iben
Vi fik øvet i går, hvor der var en trailer på besøg. Og det gik så fint !!!

Det at man har fået nogle værktøjer er guld <3

Og det gør så også at man selv er mere rolig.

Mange tak for hjælpen." 

Juli 2020, Pernille fra Århus:


"Hej Iben. Ville lige sende en opdatering fordi det bare går så mega godt. Han går sgu lige med op nu. Nogen gange skal han lige snuse og så ellers med ind og han venter så fint mens jeg lukker bum på vej ud og når jeg er hjemme.  Sender dig en tanke hverdag jeg nemt tager afsted. Tak for dig!

November 2020: Karins islænderhoppe blev rigtig god til at stå i traileren


"Hej Iben. Jeg sidder her og er helt høj. Jeg har været ude på min første køretur med Dóna. Det gik bare så godt. 1000 tak for hjælpen  Mvh karin."

Jeg havde været ved Nyborg på Fyn og læssetræne Karins islænder Dóna, og søndagen efter fik jeg denne dejlige besked.

 

På videoen kan man se (og høre) hvordan vi trænede Dóna i at stå stille, selvom Karin havde den aller dårligste og mest klodsede til at skramle og lukke bagved (mig).

Karin havde bedt mig komme og hjælpe med at få Dóna til at blive stående roligt - hun kunne godt få hende op, men hun ville ikke blive stående inde i traileren.

Efter jeg havde trukket lidt med Dóna og trænet hende i at respektere start/stop kunne Karin tage over. Og det er fedt at se, hvordan Dóna accepterer at hun skal blive stående på trods af skrumlen rundt, fordi Karin er god til at være bestemt og samtidig afslappet i traileren.

November 2020, Tina fra Vejle

Tinas datters islænderhoppe var temmelig stædig og ret skeptisk over for traileren.
Jeg kom ned en gang og tog en diskussion med damen, og vi øvede, hvordan man skal håndtere hende, så hun er lydig og bliver fortrolig med traileren. 


"Hej Iben :-) Det er bare gået super godt med læsning! Vi kan nu lukke fuldstændig uden problemer, og har endda netop i dag været ude og køre med hende for anden gang :-) Og hun farer ikke ud når vi lukker op igen, men står så fint og venter på signal, selvom hun er utryg.
Så alt går bare super fint her, og tror ikke umiddelbart vi har flere spørgsmål :-)
Vi siger tak for super god ekspertise!
Mvh Tina" 

November 2020, Emma fra Århus

Emmas dressurhoppe havde fundet på at hun ikke gad traileren - og hun var typen som kunne blive meget voldsom, når hun blev presset.
Sådan en dame skal man få til at vente og være lydig foran traileren, og da det var på plads efter ca en halv time, kunne Emma tage over og hoppen opførte sig eksemplarisk i traileren.


"Hej Iben. Tusind tusind tak for en fantastisk hjælp i dag, det var virkelig en stor lettelse at se hende være så tilpas i det hele, du er godt nok enormt dygtig.
Mvh Emma :-)" 

Anmeldelse af Hestetrailer Hjælp på Facebook af en glad kunde, som havde fået hjælp til at læsse sin hest

September 2020, Rosa fra Sjælland

Rosa havde trænet meget selv, og fået trailertræning af andre, men hendes hest var stadig stædig, og meget svær at læsse. Men helt tryg og rolig i traileren.

Jeg trænede ham 5 minutter, og så øvede Rosa selv, og fik helt styr på ham.


"Hej Iben
Mikado og jeg var til stævne i dag, og han gik lige i traileren, efter kun at have prøvet på noget en gang :-)" 

August 2020, Janne fra Grindsted:

Jannes piges hest var utryg og ville ikke læsses, og var ret voldsom. Jeg viste hendes datter hvordan hun skulle have fokus på håndtere ham, så han venter og respekterer hende. Og så løste læsse-problemet sig den vej.

"Hej. Det går fremad med Happy. Han er dog stadig noget utryg ved at køre, men det er vel bare træning og rutine i at køre.
Hun er mega glad for, at du har været der - hun bruger dine metoder, og det som du lærte hende - det fungerer bare :-)" 

Sådan får du større succes med trailerlæsning - få en mini-guide med mine 5 bedste råd til læsning for 0 kr

Juni 2020: 1 træning og så kunne Rikke læsse helt selv


Rikke gik fra nærmest at have opgivet at kunne køre med sin islænder, til at kunne læse den helt selv - på en time 😀👏
Det var sådan en skøn transformation at se! Sidste gang havde det taget over 4 timer at læsse... 😩


Hun havde selv prøvet at træne læsning meget, men havde ikke kunnet komme igennem hans stædighed.
Men allerede efter 3 minutter, stod jeg faktisk oppe i traileren med en sød og rolig hest 😊
2-3 gange prøvede han lige på at bakke ud, men blev korrigeret, og så var der ikke mere ballade.


Derefter tog Rikke over, og fik også fint styr på ham. Og så kunne vi jo ligeså godt øve at læsse, lukke og læsse af selv - og de gør det bare så fint og lydigt, som det ses i videoen 😀👏

(Jeg har klippet i videoen, for at den ikke er for lang og kedelig 😉 hesten står bare lydigt og venter, men vi diskuterer lige nogle ting undervejs 😆)


Rikke havde vundet konkurrencen om gratis trailerlæsning, og var virkelig skønt at kunne "give" hende sådan en gave, så hun med kun en gang trailertræning, faktisk blev køreklar 😁👍 (især nu hun bor helt oppe i Thisted 😆)

Juni 2020, Pernille fra Sønderjylland:


"Hej Iben
Jeg vil bare lige give dig en lille status på hvordan det går med trailertræning. Det går mega godt, i går stod han selv i trailer med forbom og stod stille og stod der i 5 min og var helt rolig da vi skulle åbne igen, så det går fremad :-) og vi kunne ikke gøre det uden din hjælp :-) Tak for hjælpen" 

Meget sensitiv hest der var bange for bagbommen og for ud af traileren men blev tryg og rolig efter læssetræning i kursus i hestetraileren

Juni 2020, Gitte fra Sønderjylland:


"Hej Iben, vil bare sige tak for en fantastisk og lærerig eftermiddag.
Hvor er det vildt at oplever hvordan du bruger din viden og dine evner. Og at se du har sådan et kæmpe mod til bare at gå igang med andres bøvlede ponyer og heste. Og du gør det rigtig godt og sikkert." 

Maj 2020: Meget overreagerende herre i Tobøl Rideklub


Havde en spændende tur til Tobøl Rideklub. 😊
Især denne herre syntes bestemt ikke om at stå inde i hestetrailer, og fløj ud med vild turbo i starten.
Blev dog bedre, og hans 15-årige part kunne selv læsse og stå med ham, mens jeg skramlede til sidst. 👍👍👍

Heidi Johansen:

"Har lige haft Hestetrailer Hjælp - udlejning, læsning & kørsel hjælp ude til datterens parthest.. fra en hest der var hurtig ude af trailer og overreagerede på tingene.. fik hun på fornemmeste vis ro på den .. yderst kompetent . Megasød og behagelig. Får mine varmeste anbefalinger 🥳"


Se video og kommentarer her

Juli 2020: Avlshingsten Mørkhøjs Meteor blev dygtig til trailer

Lisbeths smukke hingst syntes ikke det der med trailer, var noget han behøvede at gøre. Jeg talte lidt alvorligt med ham i 20 minutter, og så blev vi enige om, at det var helt ok.

Efterfølgende øvede Lisbeth selv, hvor det gik fint, og senere havde hun en vigtig kåring han skulle til, hvor han var eksemplarisk.

"Hej Iben. Vi kom godt hjem. Han var træt og stod helt stille. Han gik lige op ogud af bilen både på turen ud og hjem,. Din hjælp har gjort en kæmpe forskel - tak!! - og jeg anbefaler dig til alle. :-)
Kåringen gik fint, han kom i 1. klasse med fine karakterer. Det var dejligt. :-)
Lisbeth."


Se mere her: http://www.morkhoj-connemara.dk/

Marts 2020, Lotte fra Fyn:


"Hej, så har vi haft hesten i trailer, kørt en lille tur og ud igen. ALT forløb så fint. En succes for alle parter." 

Juni 2020, Mie fra Østjylland:


"Hej Iben, jeg har læsset min hoppe på 10 min sidste gang, hvor hun også var stædig på rampen et par gange men da hun fik ros og ro når hun gjorde det rigtige, gik det hurtigt med at få hende op med positiv energi... tak for dine gode råd og undervisning det har gjort en stor forskel for os.. så kan vi komme til stævner og ture rundt omkring."


April 2020: Læsning på 20 sekunder i stedet for 20 minutters diskussion

Fik en udfordring af Per Knudsen, som er erfaren underviser og hestemand i over 30 år (selvstændig som underviser med IQRytter): Hans store hest Abs på 187 cm var "ukoncentreret" når den skulle læsses. Jeg trænede ham og Per, så de begge fik et andet mindset om læsning, og det fik læsningen til at glide fremover.

"Iben Anthonsen fra Hestetrailer hjælp var på besøg i går og gav lidt undervisning i hvordan man læsser hest, hvilket var en meget positiv oplevelse, og selv en gammel rotte som mig lærte en del.
Iben er bestemt at anbefale hvis man gerne vil have en god oplevelse når hesten skal læsses.
Iben og jeg red derefter en tur i Frederikshåb plantage som er et fantastisk naturskønt område.
Og hesten.... den gik naturligvis lige op da vi skulle hjem."

Vil du også have en hest du kan læsse på under 30 sekunder?
Ring eller skriv til mig og aftal tid.
Så kan du være kørende uden problemer indenfor nogle uger.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Marts 2020: Stædig islænder som ikke ville ind i traileren


Trænede Marie og hendes søde men lidt stædige islænder 1 gang, og så fik de styr på læsning :-)


(April)

"Hej Iben, har lige læsset Bingò og kørt i skoven og kørt hjem igen uden at bruge mere end 2 min på at få ham op- noget jeg har drømt om i flere år - og nu lykkedes det takket være dig- tusind tak! Mange hilsner Marie"


(Maj 2020)

"Hej Iben, det går fantastisk Har været i skoven mindst 5 gange og han går ind som en engel hver gang - også nye steder og efter længere ture. Så der er intet der driller - har dog ikke kunne teste efter et stævne, men det må blive næste sæson Så kun gode anbefalinger herfra. Mvh Marie"

Stædig islænder der ikke ville læsses i trailer men endte med at være dygtig til at blive læsset i hestetrailer og køre på tur uden læsseproblemer

Marts 2020, Sabrina fra Sydfyn:


"Jeg er så glad for at jeg valgte at få dig ud til vores heste.  Den unge er snart klar til at vi kan kører med den. Ponyen er der noget længerer vej med, men fordi vi har fået en masse redskaber og teorier - så vi kan hjælpe ham igennem det på en god på. Jeg ved vi får løst opgaven med ham. 
Hilsen Sabrina"

September 2019, Julie fra Djursland:


"Hej Iben. Vi har prøvet med traileren her i weekenden, og det gik så fint. Vihar været inde og ude af trailer 5-6 gange. Hun tøver lidt med at gå op ad rampen, men har ikke stejlet. Vi er så tilfredse og meget optimistiske.
Hilsen Julie" 

December 2019: Fuldstændig rolig og lydig i traileren efter ca 1 times træning 

Erik og hans hoppe endte med at blive mega gode til trailer, og jeg er stadig vildt imponeret over transformationen 👌🦄 Det er så flot, som hun følger ham frem og tilbage helt afslappet 🤩


Men... 8 timer tog det sidste gang at læsse Eriks hoppe, da han købte hende i foråret, og skulle have hende kørt hjem 😲 Før det, havde en anden professionel vognmand, måttet opgive at læsse hende - efter 8 timer!!


I tirsdags var jeg oppe ved Moesgård med min trailer, for at træne trailerlæsning med damen.
Erik selv havde opgivet at kunne træne hende til at blive læsset, på trods af over 50 års erfaring med heste 🤠
Vi havde aftalt, at han kun skulle give lidt til kørslen, hvis det ikke gik godt...


Eriks hoppe, en Quarter på 12 år, viste sig at være meget følsom, ret så utryg ved traileren, men enormt samarbejdsvillig, når bare hun fik tid og plads til at falde til ro.

Og efter præcis 25 minutter stod hun inde i traileren med mig 😇

Derefter øvede vi at kunne skramle og lukke bag hende, så Erik selv kunne trække hende op.

Februar 2020: Ponyen der ikke ville med hjem

Sidste weekend fik jeg denne "kedelige" video - som jeg er vild med! 😀👌 Det er nemlig Hannes lidt stædige hoppe, som hun og datteren har haft store problemer med at læsse - når den skulle hjem!

Så kan det være lidt en udfordring at træne læsning, når hun går relativt fint op derhjemme 🙄


Vi øvede hjemme hos Hanne en gang, hvor vi "fremprovokerede" mindre lyst til at gå i traileren, så der kunne trænes teknikker til at kunne håndtere hende, når hun ikke gad. 


Hannes datter er sej til at håndtere hoppen, som ellers både var stædig og voldsom - så hun fik sin sag for, men med stædige, bestemte hopper, gælder det om at være vedholdende.


Hanne Vejen:

"Tusind tak til Iben for super råd og vejledning til vores ponyhoppe. Nu er vi meget bedre klædt på når pony driller. Sidste gang gik læsning godt både ud og hjem. Varmeste anbefaling herfra."

Marts 2020, Pernille fra Århus:


Nu er det tid med en opdatering! Vi læssede to af hestene og kørte en tur med dem forrige søndag, bare fordi vi kunne. Min islænder skulle lige kigge, fik et lille nøk og gik så lige så fint med op og blev pænt stående mens jeg lukkede bagbommen.


Denne lørdag skulle jeg så på tur med en veninde og skulle læsse selv. Han gik lige med op :) Han ville gerne med ud når jeg gik ned mod bommen, men efter et par gange hvor jeg så trak ham et skridt frem igen, så blev han, kiggede over midterbommen mens jeg lukkede bagbommen.


Det var simpelthen bare den bedste følelse - kæmpe tusind tak til dig.
Da vi skulle hjem efter en fantastisk tur i Kompedal plantage, var han noget mere skeptisk og stoppede op. Så trak jeg ham på tværs og så op. En fornøjelse!

Nå ja og han venter lige så fint med at bakke ud før han bliver tappet på bagparten og jeg siger "bakke". 


Hest der var nervøs i trailer og stejlede men blev trailer trænet rolig og tryg i hestetraileren

April 2020: Sød men voldsom når stresset

Relando er typen der er mega sød, men reagerer meget voldsomt når han bliver nervøs.
Så hans ejer Nanna ringede og var ret fortvivlet, for den stod og skulle køres til dyrlæge snart.

Vi fik trænet mere ro og mindre panik, så Nanna og hendes datter selv kunne læsse og køre 👌 og med en ven og en masse rugbrød, kunne han få en god tur 😊


Nanna Laursen:

"Vil da lige anbefale en rigtig dygtig trailer træner 👍👍Julies hest som vi købte i januar er virkelig bange for at køre trailer 😅han er en stor kraftig hest og ikke prøvet meget før vi fik ham . Iben Anthonsen blev tilkaldt da han virkelig gik i panik når han skulle læsses og også i traileren 😵men med Ibens dygtige modige facon og store ro fik han lært både at blive læsset samt ikke at gå i panik i traileren 👍👍👍stor tak for en rigtig god hjælp til dig Iben 🌺🌺"

December 2019: Trailer træning i at blive stående i traileren


First Knight endte aftenens træning med at stå fint mens der blev lukket og åbnet bagved - efter 20-30 min mere træning. Inden jeg kom ville han maks stå stille 10 sekunder (lige nok til en mundfuld foder) og han var bange for bagbommen.


Helle Drejer:

Vi kan stærkt anbefale Iben, vi har prøvet flere metoder og haft andre trailer eksperter ude for at se hvad de kunne gøre, men Iben kan noget andre ikke kan, vores datters smukke hest som vi næsten havde opgivet kan nu læsses på under 5 minutter, havde vi ikke haft Iben ude havde vi opgivet, TUSIND tak for dig Iben, du får de bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️tøv ikke med at giv Iben et kald, ville bare ønske vi fandt dig noget før 😊


Juni 2020, Kristina fra Sydjylland:


"Hej Iben. Det går fint han går pænt op, dog skal han gå op på siden af rampen. Men han står pænt og er blevet rigtig god til at bakke langsomt ud.
Mange tak for gode input og hjælp.
Kristina" 

Juni 2020, Pia fra Sydjylland:


"... Det er fedt det bare virker også selvom vi ikke har været ude og køre siden midt maj.


...Han er meget mere afslappet og det er jeg også. Så tusind tak for dit indspark" 

Tilmeld dig her og lad os holde kontakten :-)

* indicates required

Husk at følg mig på Facebook og Instagram - der opdaterer jeg løbende
med nyheder, cases og tilbud. 👇👇